Minél több részletet látok, annál jobban tetszik ez az online nyelvsuli!

Ágit, a projekt egyik tulajdonosát régóta ismerem, és tudom róla, hogy több mint 3 éve fejlesztik ezt a zseniális online nyelvtanulási módszert.

Ezzel aztán tényleg bárki megtanulhat angolul, és rövidesen egyéb nyelveken is!

Sőt, nem csak, hogy idegen nyelven fogsz beszélni, hanem, ha akarod, közben meg is keresheted a tanfolyam árát! Igen, jól látod, egy üzlet is van mögötte. (Nyilván minden mögött van üzlet, csak az a kérdés, hogy profitálsz-e, vagy akarsz-e profitálni belőle.)

Természetesen, ha már beszélsz angolul vagy más idegen nyelven, akkor Neked ez a módszer nem a tanulást fogja szolgálni, viszont segíthetsz vele másoknak nyelvet tanulni. (És nem mellesleg pénzt keresel közben.)

A projekt az úgynevezett előregisztrációval indul. (A tényleges indulás novemberben, pár nap múlva lesz.) Ez azt jelenti, hogy regisztrálj most ingyenesen, foglald el a pozíciódat, ami számtalan előnnyel fog járni. Később pedig majd el tudod dönteni, hogy érdekel-e Téged a nyelvtanulás vagy a pénzkeresés, vagy a kettő együtt.

Nézz bele a módszerbe:

Hogyan regisztrálhatsz?

- Egy kicsit lejjebb kattints a sárga gombra;
- A kattintás után megjelenő regisztrációs oldalon keresd "Join Now" gombot;
- Kattints rá, majd utána add meg szokásos adataidat, (Keresztnév, Vezetéknév, Város, Ország, Email cím, Mobil, Felhasználónév, Jelszó, Jelszó újra, Biztonsági kód);
- A visszaigazoló emailben erősítsd meg a regisztrációdat!

Ezután a webirodádban a "Promotional Center" menüpontban megtalálod a saját regisztrációs linkededet, amellyel magad is tudod azonnal ajánlani másoknak ezt. (Nyilván, csak ha akarod, mert ez egyáltalán nem kötelező.)

Ha segítségre van szükséged, akkor keress meg valamelyik elérhetőségemen:

Kolonich László
Mobil: +36 30 238 4830
Skype: netinform
Facebook