Volt egyszer egy csoport béka, akik versenyezni akartak. Egy nagyon magas toronyba akartak feljutni. Sok néző gyűlt össze, hogy figyeljék a versenyt és biztassák a békákat. Elkezdődött a verseny…

De a nézők közül senki nem hitt abban, hogy egy békának is sikerülni fog feljutni a torony csúcsára. Ilyeneket mondogattak:

– Oh, de fárasztó!
– Sosem fognak feljutni!”

Vagy:

– Semmiképp nem sikerülhet, a torony túl magas!

A békák kezdtek lemaradozni… Egyetlenegy kivételével, aki élénken kapaszkodott felfelé!

A nézők kiabáltak:

– Ez túl fárasztó! Senki sem fog feljutni!

Egyre több béka gondolta meg magát és fordult vissza. Csak az az egy haladt tovább kitartóan. Ő egyáltalán nem akarta feladni!

Végül mindegyikük feladta, azt az egy békát kivéve, aki hatalmas ambícióval és kitartással egyedül jutott fel a torony csúcsára!

Ezután a többi béka és a nézők is meg akarták tudni, hogyan sikerült neki az, amit mindannyian lehetetlennek hittek. Egy néző odament a békához és megkérdezte, hogyan volt annyi ereje hogy feljusson a csúcsra.

Ekkor derült ki, hogy a győztes béka süket volt…

___________

Tanulság:

Sose hallgass azokra az emberekre akik mindig negatívok és pesszimisták, mert ők elrabolják a legszebb vágyaidat és reményeidet, amiket a lelkedben hordozol!

Gondolj mindig a szavak erejére, mert bármit hallasz vagy olvasol, befolyásolja a tetteidet!

Légy mindig optimista, és leginkább légy egyszerűen süket, ha valaki azt mondja, hogy “nem tudod megvalósítani álmaidat”!

Gondold ezt: “Bármi sikerülhet nekem, ha igazán akarom

Oszd meg, ha tetszett!

Kolonich László vagyok, a Sikerkulcs.com oldal tulajdonosa, és egyben online életmentő. Az elmúlt években nagyon sokan fordultak már hozzám online segítségért, szinte az utolsó pillanatban. Akkor, amikor az tényleg életmentő volt. Jöttek a csőd széléről, egy újrakezdéskor, számtalan sikertelen online próbálkozás után, vagy amikor egy teljes hálózatnak kellett gyors és működő megoldást találni. További részletek itt »

Ha szeretnél mindenről időben értesülni, iratkozz fel a hírlevelemre!

Online marketinggel, és minden egyéb olyan témával kapcsolatban is fogok küldeni infókat, amelyekkel foglalkozom.

A Kérem az infókat gombra történő kattintással elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót

Online életmentés